Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Takeaway bezorgt meer bestellingen

Gepubliceerd op 10 okt 2017 om 07:27 | Views: 2.029

Takeaway.com 12:54

86,25 -0,30 (-0,35%)

AMSTERDAM (AFN) - Takeaway.com heeft in het derde kwartaal 40 procent meer bestellingen bezorgd dan in dezelfde periode een jaar eerder. In totaal gaat het om 17 miljoen maaltijden. Concrete financiële resultaten gaf de maaltijdbezorger dinsdag niet in een tussentijds handelsbericht.

In Nederland groeide Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, met 34 procent naar ruim 7 miljoen bezorgde maaltijden. In Duitsland was de groei 39 procent, goed voor 5,8 miljoen afgeleverde maaltijden. Takeaway is verder nog actief in België, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg en Portugal.

Takeaway kondigde verder aan vanaf 1 januari zijn commissie te verhogen. Die is naar eigen zeggen momenteel laag in verhouding tot de concurrentie. De hogere tarieven zorgen voor een verbetering van de omzet met 5 procent vanaf 2018, verwacht het bedrijf.

Topman Jitse Groen stipte verder in een verklaring de sterk winstgevende activiteiten in Nederland aan. Die weten het verlies van de totale onderneming enigszins te dempen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Takeaway.com

Gerelateerd

Takeaway.com

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
leuke volvo
0
Ook dit is zo'n luchtbel verhaal.
Net als Uber.... ze blijven verlies draaien.
Geeft niet denken die oprichters, hun zakken zijn gevuld met het naar de beurs gaan. En de zakken van die bankmannetjes ook!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links