Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'ING niet meer geïnteresseerd in Commerzbank'

Gepubliceerd op 10 juni 2019 13:45 | Views: 7.269

COMMERZBANK AG 27 feb

5,43 -0,28 (-4,90%)

ING 27 feb

8,83 0,00 (0,00%)

FRANKFURT (AFN) - ING heeft geen interesse meer in een overname van Commerzbank. Volgens de Duitse zakenkrant Handelsblatt, die zich baseert op ingewijden, wil ING zich richten op zijn eigen projecten en past een overname van de Duitse branchegenoot niet in de strategie.

Geruchten over een deal doen al lange tijd de ronde, nadat fusiegesprekken tussen Commerzbank en Deutsche Bank spaak liepen. ING zelf heeft zich nooit uitgelaten over de geruchtenstroom. Naast ING zouden ook het Italiaanse Unicredit en het Franse BNP Paribas azen op de tweede bank van Duitsland.

Onlangs kwamen berichten naar buiten dat de Duitse overheid achter de schermen gesprekken zou voeren met de Nederlandse overheid over een eventueel samengaan van de financiële instellingen. Duitsland is met een belang van ruim 15 procent grootaandeelhouder van Commerzbank.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 82% zegt kopen 28 stemmen
COMMERZBANK AG 100% zegt verkopen 14 stemmen

Gerelateerd

COMMERZBANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Sjonnie2
0
Binnenkort waarschijnlijk een naamswijziging van Commerzbank naar Schmerzbank......want pijn gaat het zeker doen.
objectief
0
Geefgas
0
ING groeit zelf juist erg hard als uitdager van de stoffige bankensector in Dld. Zou zichzelf in de voet schieten als ze samengaat met 1 van de fossielen in Dld.
BLOK-E
0
Com Bank is een gezonde bank, zijn ze zijn niet gaan leuren om overgenomen te worden maar het zijn de andere Banken geweest!! Ze hebben een goede reorganisatie achter de rug en maken nu een mooie winst, hebben nog wat minder goede leningen aan scheepsinversteringen uit staan maar dat is het dan ook. De beste Kantoren zijn open gebleven. Ik ben net van mening dat dit een top deal voor ING zou zijn, het samen gaan.
Marcello 01
0
De beleggers blijken niet echt steun te geven voor samengaan.
Na bekendmaking steeg ING fors. Ook zou vertrek van hoofdkantoor uit Nederland zou jammer zijn.
Laat ING zich oriënteren op groei door versterking projecten.
Een bank gericht op handelen via internet. Goede betrouwbare producten die eenvoudig door de klanten te gebruiken zijn. Synergie komt nog wel. Zakelijke klanten willen wel vaak een gezicht zien al is het via een beeldscherm. Goed advies, markt gericht handelen en meedenken. Het gaat er toch over dat klanten tevreden zijn wil je groei bereiken en vasthouden.
chogogo
0
Ongelooflijk. Hoeveel heeft die energie (lees: €) wel niet gekost en waar ging het ING nu om? En dan afdoen als: we zijn niet meer geïnteresseerd. Net een klein kind. WAT is de winst hier nu van ING?
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord