Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Ordergroei Takeaway in lijn met verwachtingen'

Gepubliceerd op 10 april 2019 09:00 | Views: 1.337

JUST EAT TAKEAWAY 29 mei

97,56 +0,68 (+0,70%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De ordergroei van Takeaway.com in het eerste kwartaal was grotendeels in lijn met de verwachtingen. Dat stellen analisten van RBC. Ze wijzen er verder op dat de integratie van de Duitse activiteiten van Delivery Hero goed onderweg is.

Zo is de website van Pizza.de inmiddels naar het platform van Takeaway.com verhuisd, en de andere websites moeten spoedig volgen. De kenners gingen ook specifiek in op de prestaties van het segment 'andere leidende markten', waar de bestellingen met 126 procent aandikten tot 12,3 miljoen. Dat werd volgens RBC aangejaagd door de 10bis-overname in Israël. RBC hanteert een outperform-advies op Takeaway en een koersdoel van 70 euro.

Ook ING verklaarde dat het handelsbericht van Takeaway.com in lijn lag met de eigen schattingen en verder weinig verrassingen bevatte. ING wees ook op de integratie van de overname in Duitsland. Volgens de bank is het goed om te zien dat dit snel verloopt. De deal in Duitsland biedt volgens de bank veel mogelijkheden voor kostenbesparingen. ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 76 euro voor Takeaway.com.

Het aandeel Takeaway.com noteerde woensdagochtend omstreeks 09.40 uur 0,6 procent hoger op 73,60 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY

Gerelateerd

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. jolioso 11 april 2019 08:17
    Restaurants vechten veelste hard tegen dit bedrijf en zijn al consortiums aan t opzetten en zullen sovereigne apps gaan bouwen. Ook zijn restaurants tegenwoordig digitaal waar vroeger alles per fax ging, heel gropt verschil!

    Ordergroei is makkelijk als je je Google advertenties dubbel served en al je concurrenten eruit blijft bieden met het geld van aandeelhouders. Dit wankelt al jaren.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare