Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'KPN kijkt naar alternatieven XS4All'

Gepubliceerd op 10 april 2019 08:23 | Views: 3.471

KPN 17:35

2,01 -0,01 (-0,69%)

AMSTERDAM (AFN) - KPN belooft toch naar mogelijke alternatieven voor het opheffen van internetprovider XS4All te kijken. Dat doet het telecombedrijf nadat de ondernemingsraad van XS4All naar de rechter stapte, meldt het AD.

KPN maakte begin januari bekend te stoppen met de in 1998 overgenomen internetprovider XS4All. Topman Maximo Ibarra wil de provider en diens kleine kwart miljoen klanten onder de vlag van het KPN-hoofdmerk brengen. Het besluit leidde tot massaal protest van XS4All-klanten.

Het concern belooft nu volgens de krant ook alternatieven te gaan bekijken voor het stoppen met XS4All. De personeelsvertegenwoordiging heeft daarop de rechtszaak ingetrokken. Komende tijd verkent de ondernemingsraad samen met een door KPN ingestelde projectgroep de toekomstscenario's voor XS4All.

KPN zegt zich niet te herkennen in ,,het geschetste beeld in het artikel''. Verder worden alle alternatieven zorgvuldig overwogen, waarbij ,,de strategische richting helder is''. Die is dat KPN de sterke eigenschappen van de verschillende merken samenvoegt in het KPN-merk en de verschillende klantsegmenten vanuit het KPN-merk gaan bedienen. ,,Voor de uitvoering daarvan is begin januari een projectgroep opgericht waar ook medewerkers van XS4All bij betrokken zijn”, aldus een zegsvrouw.

KPN houdt woensdag zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Het aandeel KPN noteerde omstreeks 11.10 uur 1,8 procent hoger op 2,86 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare