Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kredietwaardigheid Oekraïne verder omlaag

Kredietwaardigheid Oekraïne verder omlaag

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Oekraïne verder verlaagd vanwege de zeer grote kans dat het land in gebreke zal blijven bij het aflossen van zijn schulden. Dat maakte S&P vrijdag bekend.

De kredietbeoordeling ging met één stap omlaag naar CC. Dat is drie niveaus boven de rating die aangeeft dat een land niet aan zijn schuldverplichtingen voldoet. Sinds november 2013 heeft S&P de rating van Oekraïne al vijf keer verlaagd.

De Oekraïense regering is bezig met een plan om de buitenlandse schulden te herstructureren en heeft daarbij gewaarschuwd dat schuldeisers te maken kunnen krijgen met lagere aflossingen en uitgestelde betalingstermijnen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. cees74 11 april 2015 16:51
    lijkt wel griekenland, met dank aan die eu-bobo's die zo nodig daar moesten gaan zwaaien terwijl ze wisten wat er door rusland indertijd aan een medezwaaier was aangezegd. dus nog een bodemloze put erbij plus een koude oorlog vergroter en onze economie naar de putbodem. en die bobos staan ons te nu op het journaal te vertellen wat wij moeten met de usa.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links