Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kritiek Trump op rentebeleid Federal Reserve

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag uitgehaald naar de Federal Reserve, de koepel van Amerikaanse centrale banken. Volgens Trump is er te veel haast met het verhogen van de rente.

Op een persconferentie in het Witte Huis zei Trump niet gecharmeerd te zijn van het rentebeleid van de Fed. De centrale bank heeft dit jaar de rente al drie keer verhoogd en er wordt op de financiële markten verwacht dat in december de rente opnieuw zal stijgen. ,,I don't like what the Fed is doing. I don't think we have to go as fast'', aldus Trump. Hij gaf aan zich geen zorgen te maken over de inflatie.

Het is niet de eerste keer dat Trump zijn pijlen richt op de Fed. Kritiek door een Amerikaanse president op de centrale bank is hoogst ongebruikelijk.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 9 oktober 2018 22:32
    Waar en op wie heeft Trump nu geen kritiek. Helaas kijkt hij niet genoeg in de spiegel, want afgeven op een voorganger of een ander is altijd makkelijk achteraf.

    Eerst maar zien wat November brengt metde tussentijdse verkiezingen. Als die tegenvalt, dan zitten de Chinezen erachter, of is het de schuld van de Brexit, of van Obama etc.

    Trump is een rasechte en keiharde narcist. Hij vindt zichzelf dan ook de beste van iedereen. Iets van hoogmoed heet dat volgens mij.
    Ik moet hem wel nageven dat hij erg goed voor de elite en zijn vrienden zorgt.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links