Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Ballast beticht van concurrentievervalsing'

AMSTERDAM (AFN) - BAM, VolkerWessels, Boskalis en TBI slepen Rijkswaterstaat voor de rechter. Zij vinden dat de Blankenburgtunnel ten onrechte is gegund aan Ballast Nedam, aldus bouwblad Cobouw.

Cobouw heeft de dagvaarding in handen. Daaruit blijkt dat de combinatie Ballast Nedam beschuldigt van concurrentievervalsing. Ook de rol van Rijkswaterstaat en Witteveen + Bos is dubieus.

Er is sprake van voorkennis omdat adviesbureau Witteveen + Bos eerst Rijkswaterstaat adviseerde en daarna werd ingehuurd door Ballast Nedam, aldus de eisende partij. De order voor toltunnel werd voorlopig gegund aan Ballast Nedam, Macquarie en Deme en heeft een waarde van 1 miljard euro.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. €GP 9 oktober 2017 07:32
    De Aannemers blijven ten alle tijden corrupt dit is nog nooit anders geweest en zal altijd zo blijven als een eerlijke bouwer volgens de regels zou bouwen bestond deze al na een jaar niet meer. Vanwege de hoge kosten die normaliter niet geteld wordt. waarom nu klagen BAM en de anderen als het werk aan jullie gegund zou zijn dan kwamen jullie ook achteraf weer met claims. Haha een oud collega die weet hoe jullie werken afspraken worden nog steeds gemaakt en het spel wordt nog altijd gespeeld ?

    De naam zoals Aannemer is aannemen en niet uitgeven.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links