Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bol.com waagt stap in Wallonië

Gepubliceerd op 9 sep 2019 om 07:27 | Views: 2.702

Ahold Delhaize 12:51

22,67 -0,18 (-0,77%)

ZAANDAM (AFN) - Bol.com slaat in de zomer van 2020 zijn vleugels uit in Franstalig België. Het dochterbedrijf van het Nederlands-Belgische supermarktconcern Ahold Delhaize komt shoppers in dat deel van België tegemoet met een Franstalige app.

De Nederlandse webwinkel biedt bij de zuiderburen miljoenen artikelen aan. Bij bestellingen boven de 20 euro wordt gratis bezorgd. Indien voor middernacht wordt besteld wordt de volgende dag geleverd. Bol.com is naar eigen zeggen de eerste webwinkel die dergelijke service met een breed assortiment mogelijk maakt in geheel België.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Ahold Delhaize 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
BOL.COM; de nieuwe Amazon binnen de EU. Transformatie AholdDelhaize maakt een spurt en dat gaat ook voor de beurskoers gelden.
het zwaard
0
Wallonië is Vlaanderen niet. Eerder 'n achtergebleven gebied ,ik verwacht dat BOL.COM zijn succesverhaal in Vlaanderen niet kan overdoen in Franstalig België ( de Socialistische vakbonden daar zullen zoals steeds een stokje in de wielen proberen te steken)
[verwijderd]
0
We kunnen niet meer om een verdere digitalisering heen en de consumentenmarkt wordt definitief bepaald door online-shopping. Fysieke winkels, de goede daargelaten, hebben geen meerwaarde. Één platform waarop met name producenten en groothandels hun handel aanbieden in combinatie met de juiste logistiek; dat gaat hem worden. AHD is DE speler op dit terrein en in combinatie met een nieuwe CFO (2020) kan het aandeel door naar € 30,00.
simidoc
0
De machtige Waalse rode vakbond FGTB Wallonne bondgenoot van de PS zal er blijven voor zorgen dat Walonistan onderontwikkeld gebied blijft.
g.raaier
0
quote:

het zwaard schreef op 9 sep 2019 om 08:08:


Wallonië is Vlaanderen niet. Eerder 'n achtergebleven gebied ,ik verwacht dat BOL.COM zijn succesverhaal in Vlaanderen niet kan overdoen in Franstalig België ( de Socialistische vakbonden daar zullen zoals steeds een stokje in de wielen proberen te steken)


Je hebt als Bol.com toch helemaal geen Waalse collega's nodig anders dan de huidige bezorgers van Postnl en Bpost?

Over dit nieuws: De site is in het Frans vertaalt.. waarom richt men zich dan op Wallonië en niet op Frankrijk...?
het zwaard
0
@ g.raaier: Zoals ik reeds schreef is Wallonië een achtergebleven gebied, arm en er is weinig werkgelegenheid. Door de komst van Bol.com wordt het wel voor de Walen gemakkelijker en goedkoper om tal van producten nu aan te kopen. Dit zal echter ten kosten gaan van de kleine en lokale middenstand. Bij bosjes verdwijnen deze zaken heden alsook hun personeel. Vandaar dat ik denk dat het niet lang zal duren alvorens de Waalse vakbonden zich hiermee gaan bezighouden.
Men richt zich op Wallonië omdat de Delhaizewinkels daar al jaar en dag goed zijn ingeburgerd. In Frankrijk hebben ze geen vestigingen. Concurrent Colruyt(prijzenbreker) heeft ooit geprobeerd om in Noord- Frankrijk zich te vestigen maar zijn daar van 'n kale reis van teruggekomen.

8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links