Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Handel in aandeel Aedifica tijdelijk geschorst

Gepubliceerd op 9 juli 2020 08:52 | Views: 3.624 | Onderwerpen: België

Aedifica 17:35

98,40 -0,40 (-0,40%)

AMSTERDAM (AFN) - De handel in het aandeel van zorgvastgoedbedrijf Aedifica is tijdelijk geschorst. Dit vanwege de plaatsing van aandelen.

Aedifica maakte eerder bekend een nieuwe zorgcampus in België over te nemen. Daarmee is een investering gemoeid van circa 39 miljoen euro. In verband met de deal werden ook 435.596 nieuwe aandelen uitgegeven. Deze worden geplaatst bij institutionele investeerders.

Het gaat om een campus van drie gebouwen die plaats biedt aan 132 bewoners en verschillende zorgfuncties combineert. De vestiging werd onlangs opgeleverd en maakt op het vlak van duurzaamheid gebruik van de meest recente infrastructuur en bouwmaterialen. Aedifica rekent op een nettohuurrendement van zo'n 4,5 procent. Andere investeringen zullen nog volgen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aedifica 60% zegt verkopen 10 stemmen

Gerelateerd

België

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Aedifica

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare