Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Omzetgroei voor Altice USA

NEW YORK (AFN) - Altice USA heeft het eerste kwartaal van het jaar de omzet zien stijgen. Dat kwam naar voren uit een tussentijds handelsbericht van het Amerikaanse tak van het in Amsterdam genoteerde kabel- en telecomconcern Altice.

Altice USA zag de opbrengsten op jaarbasis met 1,2 procent aandikken tot ruim 2,3 miljard dollar. De groei kwam zowel uit de particuliere als de zakelijke markt. Ook nam de advertentie-omzet toe. Het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) dikte met 4 procent aan tot 981 miljoen dollar. Onder de streep resteerde wel een grotere min dan een jaar eerder, van 128,9 miljoen dollar. Dat kwam onder meer door een negatief resultaat op investeringen.

Voor heel het jaar rekent Altice USA op een omzetgroei in een bandbreedte van 2,5 procent tot 3 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Altice kondigde eerder aan zijn Amerikaanse tak op eigen benen te zetten. De splitsing moet ervoor zorgen dat Altice USA onder leiding van topman Dexter Goei kan blijven groeien, zonder last te ondervinden van de schulden van het moederbedrijf. De afsplitsing, die in het tweede kwartaal van dit jaar moet worden afgerond, ligt volgens Altice op schema.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links