Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Balans Prosus sterk genoeg om crisis door te komen'

Gepubliceerd op 9 april 2020 10:17 | Views: 3.145

PROSUS 10:13

76,54 +0,48 (+0,63%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De balans van techinvesteerder Prosus is sterk genoeg om door de coronacrisis te komen en het bedrijf kan profiteren van mogelijke kansen op het gebied van overnames. Dat meldde Citi.

De techinvesteerder liet weten de gevolgen van de coronacrisis nog niet in te kunnen schatten. Wel stelt het AEX-bedrijf nog over voldoende geld te beschikken. Met dat geld meent Prosus zowel moeilijke tijden te kunnen overleven als ook nieuwe investeringen te kunnen doen.

Citi schrijft verder dat maatregelen om partnerbedrijven belangrijk zijn om te helpen voor goodwill bij Prosus en het bedrijf in een positie brengen om te profiteren als het herstel inzet.

Het aandeel Prosus noteerde donderdag omstreeks 09.45 uur een plus van 0,3 procent op 63,58 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PROSUS 76% zegt kopen 17 stemmen

Gerelateerd

PROSUS

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare