Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Flink meer klanten bij onlinebroker BinckBank

Gepubliceerd op 9 april 2020 09:18 | Views: 5.202 | Onderwerpen: banken

AMSTERDAM (AFN) - Onlinebroker BinckBank zag in maart vele duizenden nieuwe beleggers instromen die wilden profiteren van de scherp gedaalde beurskoersen door de coronacrisis. Ook was het de drukste handelsmaand voor de beleggingsdienstverlener in tien jaar. Dat blijkt uit een enquête en dataonderzoek van BinckBank onder haar actief handelende klanten.

Volgens BinckBank voorzien particuliere beleggers dat de financiële markten de coronacrisis snel te boven zullen komen. Ruim 70 procent van de actieve beleggers bij BinckBank verwacht dat de beurzen de rest van dit jaar positief zullen presteren. Dat werd onderstreept doordat vorige maand twee derde van hun aandelentransacties uit kooporders bestond. Drie op de tien beleggers zeggen op dit moment bewust een afwachtende houding aan te nemen, terwijl 55 procent aangeeft nu juist actiever te zijn.

Het meest verhandelde aandeel in maart was volgens BinckBank olie- en gasconcern Shell. Ook aandelen van bijvoorbeeld ING, biotechnoloog Galapagos, verzekeraar Aegon en chipmachinemaker ASML werden veel verhandeld.

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16 Posts
| Omlaag ↓
 1. sun666 9 april 2020 10:04
  Lijkt me juist een contra signaal. Las ook dat dit gebaseerd is op de afgelopen 10 jaar. We herstellen snel van elke dip. Alleen nu is het geen dip want het heeft flinke gevolgen. De neerwaartse risico is nu juist groter dan de opwaartse risico.

  Voordat ik wordt beschuldigd dat ik de boot heb gemist. Ik heb juist flink bijgekocht in februari en maart. Neemt niet weg dat ik denk dat de koersen toch weer terug gaan zakken.
 2. forum rang 6 suske wiet 9 april 2020 10:13
  Een v vorm zal het niet zijn .
  Ik wens iedereen succes maar zeker gaat er een terugval komen .
  Goede raad is duur in deze tijd .
  Vooral de wereld handel gaat er anders uitzien .
  Wat zijn de gevolgen voor Europa .
  Nog niet gesproken over de begroting tekorten .
  Er zijn er veel die denken dat het maar een kleine stop is in de economie .
 3. forum rang 4 Sander1234 10 april 2020 09:33
  Precies. Het verschil met 10 jaar geleden zorgt ervoor dat het mensen juist durven in te stappen; er is genoeg geld, flinke overwaardes op huizen. Meeste mensen hebben en zullen hun baan behouden. Er is gewoon genoeg geld..en daarom stappen mensen in voor long term. Dit zijn niet mensen zoals wij ( daghandelaren die alles volgen)
 4. tante pietje 10 april 2020 11:51
  Er is genoeg geld schrijft u ...................waar komt dat geld dan vandaan sedert 2008 lopen de persen dag en nacht de schulden in de wereld waren nimmer zo hoog als nu zelfs niet na 2 wereldoorlogen. Ergo, ga er maar vanuit dat deze overwaarden op huizen luchtbellen zijn dat heeft het verleden al vaak uitgewezen. Iemand zal deze kosten en gedrukt geld moeten gaan betalen en dat zijn wij met zijn allen door hogere solidariteit bijdragen en belastingen.
16 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare