Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kiadis Pharma doet IND-aanvraag bij FDA

Gepubliceerd op 9 april 2020 09:09 | Views: 8.009

Kiadis Pharma 28 mei

1,83 +0,01 (+0,33%)

AMSTERDAM (AFN) - Biofarmaceutisch bedrijf Kiadis Pharma heeft een zogeheten IND-aanvraag voor nieuwe medicijnen ingediend bij de Amerikaanse toezichthouder FDA. Het gaat om het celtherapieproduct K-NK002 dat tegen bepaalde vormen van leukemie moet helpen.

Het bedrijf is van plan een fase 1/2 studie te starten met transplantatiecentra in de Verenigde Staten. Dit proces wordt opgestart zodra de FDA-goedkeuring voor de IND heeft gegeven.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma 71% zegt kopen 31 stemmen

Gerelateerd

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Reply 9 april 2020 09:31
    En laat met name iedere LT Kiadis belegger zichzelf doen beseffen van wat voor extreem belang het is dat deze K-NK002 studie zal worden uitgevoerd in samenwerking met het Bone Marrow Transplant Clinical Trial Network (BMT CTN), dat bestaat uit de belangrijkste transplantatiecentra in de Verenigde Staten.

    Dit gerenommeerde netwerk kiest elk jaar slechts 1 studie uit, welke zij ondersteunen en mede begeleiden. Het belangrijkste criterium daarbij is dat de verwachting is dat het onderzoek fundamenteel onderscheidend en baanbrekend zal zijn.

    Hoe mooi en veelbelovend is het dan dat juist Kiadis hiervoor met deze studie op basis van eerdere uitstekende "proof-of-concept" resultaten is geselecteerd!
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare