Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

NN gaat samenwerken met serviceprovider

DEN HAAG (AFN) - Nationale-Nederlanden gaat samenwerken met serviceprovider Voogd & Voogd op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Daarover hebben beide partijen een intentieverklaring getekend.

Volgens NN Group, het beursgenoteerde concern achter het label Nationale-Nederlanden, vergroot de krachtenbundeling de efficiëntie van processen. Ook zal de samenwerking naar verwachting een positief effect hebben op de zogeheten combined ratio (COR) van Particulieren Schade.

Leon van Riet, directeur Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen, benadrukt dat de particuliere schademarkt belangrijk is voor het bedrijf. ,,Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om in de particuliere schademarkt met gezonde marges blijvend te groeien en het is een goed startpunt voor het gecombineerde schadebedrijf van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd'', aldus Van Riet.

Lees over dit aandeel ook

  1. 10 apr Saxo ziet beleggersvertrouwen dalen
  2. 29 feb NN Group legt aandeelhouders in de watten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NN Group

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 9 januari 2018 17:07
    Bij mij bood iex premium,voor de zoveelste keer zijn diensten aan,maar ik heb daar helemaal geen zin in om de doodeenvoudige reden,dat ik niet in die analistenclub geloof en dat geldt niet alleen voor die iex heertjes maar voor alle cijfertjes goochelaars,eenvoudig weg om dat deze heertjes nog nooit geen vuile handen gehad hebben,ze missen gewoon de praktijk en daardoor voelen ze niet aan,hoe de markten draaien en of bedrijven daar goed in staan.
    Een paar voorbeelden;voor de tweede keer zetten de experties arcelor op flop,vorig jaar helemaal mis,van het jaar waarschijnlijk nog erger,wat zeggen de praktijkmensen;vorig jaar stond bij Dalm ,het oudijzer op 8c de kilo,nu op 16c,wie staat 10x dichter bij het koersverloop en daarmee de markt,ik dacht wel heel zeker Dalm(is nog gratis ook,dat koersbord.
    2e voorbeeld, 1 maand geleden voorspelden de goldman sachs analisten,dat besi zou blijven steken op 68€,zie daar opnieuw blindstaren op de prachtige winst die besi al gemaakt had,geen oog voor de gigantische vraag en ook niet voor het vakkundig inspelen daarop door besi,daarom heb ik geen enkele behoefte aan die buro specialisten,geef mij maar de mensen van de werkvloer die bekijken de situatie vele malen beter,voorlopig staat dat metaal floppertje weer prachtig groen en heeft besi mijn lievelingspsalm aangetikt,vaart wel!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NN Group

42,430 12:57
-1,000 -2,30%
Premium

NN Group legt aandeelhouders in de watten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links