Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street met kleine plussen handel uit

Gepubliceerd op 8 november 2019 22:29 | Views: 3.624

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine winsten het weekend ingegaan. Daarmee kreeg de recordreeks van de voorbije dagen een voorzichtig vervolg. Woorden van de Amerikaanse president Donald Trump deden het sentiment geen goed. Hij zei dat de VS nog geen afspraken met China hebben gemaakt over het terugschroeven van handelstarieven.

De Dow-Jonesindex sloot de sessie nipt hoger op 27.681,24 punten. De brede S&P 500 eindigde 0,3 procent in de plus op 3093,08 punten en technologiegraadmeter Nasdaq steeg 0,5 procent tot 8475,31 punten.

Volgens Trump wil Peking opgelegde tarieven deels terugdraaien. Maar met een gedeeltelijke handelsdeal ophanden, is Trump niet bereid alle ingestelde tarieven te schrappen. Het Chinese ministerie van Handel maakte eerder nog bekend dat importheffingen stapsgewijs worden afgebouwd.

Walt Disney

Walt Disney won 3,8 procent na kwartaalresultaten. Het entertainment- en mediaconcern profiteerde van successen in de bioscoop met films als The Lion King en Toy Story 4 terwijl ook de pretparken meer geld opleverden.

Maker van actiecamera's GoPro beleefde een koerssprong van 6 procent. Het bedrijf leed weliswaar in de afgelopen periode een groter verlies op een sterk gedaalde omzet, maar de prestaties vielen minder slecht uit dan analisten hadden gevreesd. Een winstalarm ging kledingverkoper Gap (min 7,6 procent) niet in de koude kleren zitten. Topman Art Peck trad per direct af.

Booking.com

Southwest Airlines verloor 0,1 procent. De onderneming verwacht op zijn vroegst begin maart weer met de Boeing 737 MAX te kunnen vliegen. Dat is een maand later dan waar eerder van uit werd gegaan. De toestellen worden wereldwijd om veiligheidsredenen aan de grond gehouden.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof overweegt het handelsmerk Booking.com te blokkeren. De naam van de website voor hotelreserveringen zou te algemeen zijn om beschermd te kunnen worden. Booking.com won evenwel 1,6 procent.

De euro was 1,1022 dollar waard, tegen 1,1020 dollar bij het slot van de Europese beurzen eerder op de dag. Amerikaanse olie steeg 0,5 procent in prijs tot 57,42 dollar per vat. Brentolie werd 0,6 procent duurder op 62,63 dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 jan de vakman 8 november 2019 23:47
  Van de week heb ik het aexje weer plat kunnen leggen door de super prestaties van mijn 2e keus;aperammetje,die zette maar liefst +17,73% op de borden!!
  Mijn 1e keus; besi had er van de week niet veel zin in;+1,03%,nu ja,die gaat pas echt vlammen,als al die euv machientjes van asml produktie gaan draaien,maar dat duurt nog efkens,al zien we bij de cijfers van de chippers overal de omzetten al weer toenemen,dus denk ik dat de vloed al weer door zit te komen.
  Al met al steeg mijn portfolio overtuigend met 4% naar all thime high!!
  niet alleen de beursmetalen,knalden,ook bij dalm lijkt de zwaarste pijn voorbij,de oud ijzerprijs stijgt weer en super belangrijk voor de ekonomie; ook koper zit in de lift.
  Euro com schakelt ook over op 2x dividend per jaar,dat is een hele goede aandeelhouders vriendelijke ontwikkeling,slim belleggen,tipt de europese aandelen,maar op dit gebied lopen ze ongelooflijk ver achter tenopzichte van uncle sam!!
  Ik ben heel blij met een portefuille plus van 55% dit jaar,maar het is gewoon nul komma niks,vergeleken bij de tippetjes van jacky hoogland,die heeft het heel vaak over koersplussen,van 1000% en meer,ja dan voel je,je zelf maar een zielige tobbert,ik heb mijn goud reinettenboom naar jacky genoemt,want er stonden van het jaar wel 1000 heerlijke fris zure moesappels aan,waar je ook nog eens heerlijke appeltaart van kan bakken,ik heb mijn koerswinst maar voor een groot gedeelte,richting familie en vrienden getransporteerd.
  Morgen moeten we onze kostbare centjes gaan versporen,want anders verloopt onze bejaardenkaart,bovendien betekent 2 van die zware jongens op het spoor,extra slijtage van de spoorstaven en dat is weer gunstig voor mittal,dan staat hij zo weer op 20euro!!
  Op zondag mijn supersnelle,donkerzwarte gazelle nemen,om me zeer milieu vriendelijk te scharen onder het heerlijke schatrijke WOORD,daar staat in; hoe meer je weggeeft,hoe meer je ontvangt,een werkelijk prachtige opdracht!!
  Maandag,maar hopen,dat,dat eendje,aan de andere kant van de grote plas zijn snaveltje een beetje dicht houd,want vandaag ontstond daardoor gelijk dipperitus,zouden we zijn zwijgzaamheid de laatste tijd een beetje aan die lieve democraatjes te danken hebben,is hij een beetje benauwd voor hun plannen,omdat hij een nogal onzuiver blazoen heeft.
  Of zal vriend Pence hem voorgehouden hebben,dat hij veel meer de gulden leefregel van het WOORDmoet aanhouden; heb de HEERE UW GOD lief boven alles,en de naaste zo als je zelf,als dit motto eens meer zijn levens kompas word,dan kan het aexje op gaan stomen naar de 700 punten,dan gaat ook die all thime high!!SJALOOM!!!
 2. Pl@y 2 g@!n 9 november 2019 13:13
  Greediness viert hoogtijdagen. Met aex fantasieen van 700 weet je hoe laat het is.. Vallen zal harder & sneller gaan, en meer pijn doen; dan opstaan. Wanneer de volgende katalysator zich openbaart, zullen de algo’s de mens dan laten voorsorteren bij de nooduitgang? NEE natuurlijk niet! Die zijn gemaakt en ontwikkeld door de hebberigen. Wanneer men denkt dat de bomen tot in de hemel groeien, dan heeft men werkelijk niets geleerd van de geschiedenis. Technische Analyse? Die kunnen we wel vergeten, lijnen in de grafieken hadden niet zo gestaan zonder interventies van formaat (paardenmiddelen). De markt is verslaafd en ondanks dat de gebruiker eigenlijk niet nog meer nodig heeft, wordt het als het ware opgedrongen. De druk kan wat van de ketel worden genomen, maar in plaats daarvan extra lucht onder hoge druk in die ketel pompen. Wanneer de vulkaan exact uitbarst laat zich lastig voorspellen. Gezien de huidige ontwikkelingen ben ik ervan overtuigd dat de geschiedenis zich zal herhalen. De negatieve gevolgen van globalisatie worden nu blootgelegd (o.a. herinvoering handelstarieven, wens tot sluiten/bewaken van grenzen, zowat 180 graden verschil in intercontinentale klimaatambities). Echter euforie is het wonder dat huidige ATH’s mede mogelijk maakt.

  Iedereen good luck in this game
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare