Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'DuPont denkt aan verkoop divisie'

Gepubliceerd op 8 nov 2019 om 10:35 | Views: 2.619

DuPont de Nemours 19:06

66,11 -0,74 (-1,11%)

MIDLAND (AFN) - Chemiebedrijf DuPont kijkt naar de strategische opties voor zijn divisie Transportation and Industrial. De onderneming zou af willen van die tak, die onder meer lijm voor de auto-industrie en siliconen slangen voor de medische industrie maakt, schrijft persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

De divisie had in de eerste negen maanden een omzet van 3,8 miljard dollar. Het aangepaste bedrijfsresultaat bedroeg 1,5 miljard dollar. Het bedrijf Celanese wordt gezien als een mogelijk geïnteresseerde partij. Dat bedrijf heeft een divisie die zich op hetzelfde terrein begeeft en is momenteel ook bezig zijn strategie te bepalen.

DuPont is een afsplitsing van chemiereus DowDuPont die in 2017 ontstond na een megafusie. Het bedrijf kondigde in mei al aan zes onderdelen met een gezamenlijke omzet van 2 miljard in de verkoop te willen doen. In juni zette het landbouwchemietak Corteva op eigen benen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
DuPont de Nemours 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

DuPont de Nemours

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links