Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC verhoogt advies Beter Bed

Gepubliceerd op 8 nov 2018 om 09:02 | Views: 4.068 | Onderwerpen: advies

Beter Bed 18 apr

4,44 -0,27 (-5,64%)

KBC Groep 18 apr

67,00 -0,14 (-0,21%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van KBC Securities hebben hun advies voor Beter Bed verhoogd naar buy van hold. Volgens de marktvorsers was een recente strategie-update overtuigend en pakt het management de problemen bij de beddenverkoper doortastend aan. Bovendien is de koers van het aandeel in hun optiek te hard gedaald de afgelopen periode.

De strategie-update van Beter Bed biedt een duidelijke route naar herstel, menen de kenners van KBC. Zo wil Beter Bed meer kosten besparen en ingrijpen bij zijn slecht presterende Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse activiteiten. Ook doet het de Spaanse keten El Gigante del Colchón van de hand. Door die stappen verwacht KBC dat volgend jaar de marges al verbetering beginnen te vertonen. Bovendien rekenen ze op groei in Duitsland door een omnichannel-aanpak.

Wat de KBC-kenners ook positief stemt is de stap van Beter Bed naar het ontginnen van de bedrijfsmarkt. Zo gaat de onderneming boxsprings en matrassen leveren aan EuroParcs, werd vorige week bekend.

KBC verlaagde het koersdoel voor Beter Bed van 7 euro naar 6,50 euro. Het aandeel Beter Bed, dat ook een plek krijgt op de Dynamic Top Pick-lijst van KBC, stond donderdag omstreeks 11.45 uur 9,2 procent hoger op 4,97 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Beter Bed 62% zegt kopen 8 stemmen
KBC Groep 67% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links