Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Wolters Kluwer doet goede zaken bij Legal'

Gepubliceerd op 8 mei 2019 om 09:32 | Views: 2.039

Wolters Kluwer 17:36

63,32 -0,56 (-0,88%)

AMSTERDAM (AFN) - Informatieleverancier Wolters Kluwer presteerde afgelopen kwartaal beter dan verwacht bij de Legal- en de Governance, Risk & Compliance-tak. Analisten van KBC Securities hebben daarom hun eigen verwachtingen voor de jaargroei op eigen kracht wat opgekrikt, van 3,7 naar 3,9 procent.

Bij Legal was in de voorbije verslagperiode sprake van 3 procent autonome groei, waar KBC op een plus van 0,9 procent had gerekend. Bij Governance, Risk & Compliance noteerde het bedrijf 4 procent groei. De marktvorsers hadden hier op 2,9 procent gerekend.

Andere divisies liepen min of meer zoals KBC had voorzien. De analisten handhaven verder hun voorspelling voor de bedrijfswinst van Wolters Kluwer en stellen dat de groei bij de onderneming over de gehele linie in lijn was met vorig jaar.

Het advies voor het aandeel blijft bij KBC staan op hold, met een koersdoel van 51,50 euro. Wolters Kluwer noteerde woensdag rond 09.20 uur 1 procent hoger op 61,20 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Wolters Kluwer

Gerelateerd

Wolters Kluwer

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links