Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Deutsche Bank schrapt nog meer banen in VS'

Gepubliceerd op 8 mei 2018 21:25 | Views: 1.326 | Onderwerpen: Verenigde Staten

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 17 sep

7,78 -0,07 (-0,88%)

FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - Deutsche Bank zet naar verluidt het mes nog forser in zijn personeelsbestand dan eerder werd aangenomen. De bank zou overwegen om één op de vijf medewerkers in de VS de laan uit te sturen, zo meldden ingewijden bij de financiële instelling. De definitieve beslissing over de banenreductie wordt op korte termijn genomen.

In april al kwamen berichten naar buiten dat Deutsche Bank het met minstens 10 procent minder personeel wil doen in de VS. De bank wil zich weer meer op Europese klanten richten. Daartegenover zal het zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten en Azië behoorlijk terugbrengen. Een woordvoerder van de bank ontkende het bestaan van de plannen.

De onlangs aangetreden topman Christian Sewing zei eerder wel dat de resultaten ,,substantieel" verbeterd moeten worden en sprak van ,,onacceptabele" opbrengsten voor de aandeelhouders.

Bij de Amerikaanse tak van Deutsche Bank werken circa 10.300 medewerkers. Dat is ongeveer een tiende van het totale personeelsbestand van de bank.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

DEUTSCHE BANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare