Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM mag nieuwe haven aanleggen op Falklandeilanden

Gepubliceerd op 8 april 2020 08:56 | Views: 2.451

BAM 13:44

1,62 +0,05 (+3,31%)

BUNNIK (AFN) - BAM Nuttall, een dochter van bouwconcern BAM, heeft een nieuwe opdracht binnengehaald op de Falklandeilanden. De onderneming mag daar aan de slag met het ontwerp en de bouw van een nieuwe haven in Stanley Harbor.

Volgens de lokale autoriteiten is die nieuwe haven hard nodig om de visserij en andere bedrijfstakken in de Zuid-Atlantische archipel te ondersteunen. De nieuwe haven zal niet ver van de bestaande haven in Stanley Harbor komen te liggen. Als alles klaar is, zal ook de toerismesector op de Falklandeilanden van de nieuwe haven gebruik gaan maken.

Vanwege de coronacrisis zullen de werkzaamheden nog niet direct van start gaan. BAM begint pas aan de klus als diverse beperkende maatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen, zijn opgeheven. Over de opdracht zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 71% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare