Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Grafische sector verontrust over postfusie

Gepubliceerd op 8 maart 2019 14:48 | Views: 5.455

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 R0ME0 8 maart 2019 20:38
  Elke sector die tot nu toe geprofiteert heeft van de Sandd onder de kostprijs vam PostNL deals zal tegensputteren.

  Ik dacht dat de bedoeling ook was dat PostNL de post kon rondbrengen zich houdend aan de verplichtingen voor kostprijs + een marge.

  Dat dit een flinke prijsverhoging kan zijn voor een hoop klanten van Sandd is niet zo raar want Sandd rekende tarieven die het niet eens kon rechtvaardigen ondanks het niet volgens afspraak betalen van een hoop van het personeel, aldus uitspraak van een kortgeding.

  PostNL zal zich nu ook gewoon moeten gaan houden aan die verplichtingen en dus ook al het personeel wel binnen de regels betalen en alle nog lopende contracten van klanten van Sandd respecteren en mega veel personeel overnemen maar PostNL gaat natuurlijk zodra het natuurlijkerwijs kan de tarieven aanpassen en mensen die dezelfde route lopen en ook elders overbodig zijn zo veel mogelijk via natuurlijk verkoop of een regeling laten afvloeien.

  Anders is het ook niet te betalen en gaat de post bezorging nog sneller kapot.

  Het 1 kan niet zonder het ander.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare