Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Grafische sector verontrust over postfusie

Gepubliceerd op 8 mrt 2019 om 14:48 | Views: 5.380

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
havik of duif
1
Grafische sector moet een groot belang in PostNl. nemen zoals de overheid bij Air France/KLM dan krijg je meer invloed. Protesteren zal niet helpen.
Dick
1
Je kunt nu eenmaal niet ver onder de kostprijs je drukwerk blijven versturen. Wellicht heeft de grafische sector dit zelf veroorzaakt.
R0ME0
3
Elke sector die tot nu toe geprofiteert heeft van de Sandd onder de kostprijs vam PostNL deals zal tegensputteren.

Ik dacht dat de bedoeling ook was dat PostNL de post kon rondbrengen zich houdend aan de verplichtingen voor kostprijs + een marge.

Dat dit een flinke prijsverhoging kan zijn voor een hoop klanten van Sandd is niet zo raar want Sandd rekende tarieven die het niet eens kon rechtvaardigen ondanks het niet volgens afspraak betalen van een hoop van het personeel, aldus uitspraak van een kortgeding.

PostNL zal zich nu ook gewoon moeten gaan houden aan die verplichtingen en dus ook al het personeel wel binnen de regels betalen en alle nog lopende contracten van klanten van Sandd respecteren en mega veel personeel overnemen maar PostNL gaat natuurlijk zodra het natuurlijkerwijs kan de tarieven aanpassen en mensen die dezelfde route lopen en ook elders overbodig zijn zo veel mogelijk via natuurlijk verkoop of een regeling laten afvloeien.

Anders is het ook niet te betalen en gaat de post bezorging nog sneller kapot.

Het 1 kan niet zonder het ander.
peellander
0
Romeo dat heb je super verwoord. Voor een dubbeltje 1e rang zitten dat wilt wel iedereen maar daar kan helaas de schoorsteen niet van blijven roken!
peter545
0
leek2018
0
Als je het als bedrijf nu nog moet hebben van per post verzonden drukwerk ben je zo ie zo ten dode opgeschreven. Het meeste drukwerk verdwijnt linea recta in de prullenbak.
Sps uslugi
0
verkoop van postcon geeft een nieuwe speler in nederland , hoofdgroep pakketjes en een beetje post en nieuwe service , denk dat de overname dan kan plaats vinden , of de overheid moet meer betalen , tja toch weer meerdere petten op en de zelfde overheid moet het beoordelen .
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord