Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forse groei abonnementen bij IEX

Gepubliceerd op 7 dec 2017 om 09:17 | Views: 2.869

IEX Group 16 apr

3,00 -0,50 (-14,29%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group merkt dat er veel vraag is naar zijn premium abonnementen. Door een forse autonome groei van meer dan 2000 abonnees passeerde het totale aantal betalende abonnees eind november de grens van 4000.

In een handelsbericht schrijft het bedrijf dat de media-omzet in 2017 naar verwachting vergelijkbaar zal zijn met de omzet in 2016. IEX ziet ook goede mogelijkheden om de komende jaren verder te groeien. Het platform telt nu zo'n 1,5 miljoen beleggers.

De leverancier van beleggersinformatie biedt haar leden sinds juli de gelegenheid om een abonnement af te sluiten tegen betaling. Daarmee krijgen beleggers exclusief toegang tot bepaalde beleggingsinformatie, tips van experts en een tweewekelijks beleggingsmagazine.

Ook de overname van Tostrams Groep en de conversie van abonnementen op Beleggingsexpres hielpen mee aan de groei van het abonneebestand. De uitbreiding en verdere commercialisering van de abonnementendienst zal ook in 2018 een speerpunt zijn, verklaart de onderneming.

IEX biedt leden sinds september ook de mogelijkheid om een bitcoinrekening te openen. Geholpen door een onstuimige koersontwikkeling van de cryptomunt werden in de eerste maanden 750 rekeningen geopend, waarop beleggers kunnen handelen in bitcoins. Het streven is om in 2018 het aantal financiële producten uit te breiden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
IEX Group 56% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
nb
1
gefeliciteerd.
Zeker een goede combinatie, de tostram groep en de beoordeling door analisten van individuele bedrijven.

Alleen die bitcoin rekening.... mmm...glad ijs?
k2es
0
Ik vind het nogal erg vreemd en zeer bedenkelijk dat een beleggingssite gaat aanbieden om via hen in een pyramidespel geld te steken, dat heeft toch niets met beleggen te maken.
De amateur
0
quote:

k2es schreef op 7 dec 2017 om 10:43:


Ik vind het nogal erg vreemd en zeer bedenkelijk dat een beleggingssite gaat aanbieden om via hen in een pyramidespel geld te steken, dat heeft toch niets met beleggen te maken.


Inspringen in een hype is niets mis mee. Bubble misschien maar pyramidespel is het niet.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links