Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe FPSO-klus voor SBM Offshore

Gepubliceerd op 7 november 2019 19:33 | Views: 3.175

HAL Trust 14:19

126,20 -0,40 (-0,32%)

SBM Offshore 14:21

13,08 -0,20 (-1,51%)

SCHIEDAM (AFN) - Maritiem oliedienstverlener SBM Offshore heeft contracten binnengehaald voor het derde productie- en opslagschip (FPSO) van ExxonMobil in Guyana. Hierover zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Het betreffende schip gaat Prosperity heten en zal uiteindelijk worden afgemeerd om ongeveer 2 miljoen vaten ruwe olie te kunnen opslaan. Na de benodigde goedkeuringen begint SBM Offshore aan de constructiewerkzaamheden. Ook is er bij de klus sprake van werk dat al gedaan kan worden voor de autoriteiten hun fiat hebben gegeven. Met het Fast4Ward-programma van de beursgenoteerde onderneming kunnen FPSO's met grote productiecapaciteit relatief snel worden gebouwd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 67% zegt kopen 6 stemmen
SBM Offshore 89% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SBM Offshore

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare