Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sunrise Senior Living kiest voor Philips

Gepubliceerd op 7 november 2019 15:32 | Views: 2.315

Philips Koninklijke 16:04

42,98 +0,34 (+0,79%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft een samenwerking gesloten met Sunrise Senior Living. Daardoor kunnen ouderen en hun families in een bepaalde gemeenschap in New York gebruik gaan maken van de nieuwste technologieën van Philips.

Het gaat om een ondersteunde woon- en geheugenzorggemeenschap in Manhattan, waar extra aandacht is voor mensen met milde cognitieve stoornissen, de ziekte van Alzheimer en gerelateerde vormen van geheugenverlies. Philips heeft een speciaal op de cloud gebaseerd systeem voor de veiligheid van de bewoners, compleet met zogeheten wearables en een alarmsysteem. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Philips Koninklijke 71% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Philips Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare