Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

OCI wil 1,1 miljard dollar ophalen met leningen

Gepubliceerd op 7 oktober 2019 13:52 | Views: 3.794

EUR/USD 08:34

1,17 0,00 (-0,19%)

OCI 22 sep

9,90 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Kunstmestproducent OCI wil in totaal 1,1 miljard dollar ophalen met de uitgifte van obligaties, in dollars en euro's. De opbrengst zal vooral worden aangewend om bestaande schulden af te lossen.

De details van de uitgifte worden later bepaald, afhankelijk van marktomstandigheden. De stap maakt deel uit van de strategie van OCI om de kapitaalstructuur te optimaliseren.

Het in Amsterdam genoteerde bedrijf meldde verder dat in de maanden juli en augustus het verkoopvolume zich heeft ontwikkeld volgens de eigen verwachtingen. Het volume lag ongeveer 7 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
OCI 90% zegt kopen 10 stemmen
EUR/USD 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

EUR/USD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

OCI

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare