Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC voert advies Corbion op na cijfers

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 09:21 | Views: 2.319 | Onderwerpen: advies

Corbion 17:37

36,95 0,00 (0,00%)

KBC Groep 17:36

43,97 -2,55 (-5,48%)

AMSTERDAM (AFN) - Het advies voor het aandeel speciaalchemiebedrijf Corbion is door KBC Securities opgevoerd van hold naar accumulate, na het handelsbericht van de onderneming. Het koersdoel ging van 30 euro naar 36 euro.

Volgens de marktvorsers waren de resultaten van Corbion in het tweede kwartaal beter dan verwacht. Ook werd de winstmarge opgevoerd. Door de groeivooruitzichten van Corbion en de solide cijfers voert KBC nu de advieswijziging door.

Analisten van ING houden het op een hold-advies. Ze kijken tamelijk neutraal naar de resultaten van de onderneming en handhaven hun koersdoel op 30,54 euro.

Het aandeel Corbion stond vrijdag omstreeks 10.30 uur 3,7 procent hoger op 35,00 euro. Daarmee was het een van de weinige stijgers bij de middelgrote fondsen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Corbion 100% zegt kopen 3 stemmen
KBC Groep 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Corbion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare