Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IT-probleem British Airways verholpen

Gepubliceerd op 7 aug 2019 om 11:03 | Views: 1.380

Air France-KLM 18 nov

10,55 -0,03 (-0,24%)

LONDEN (AFN/RTR) - De IT-problemen waardoor British Airways woensdag bij drie luchthavens in Londen te maken kreeg met annuleringen en vertragingen zijn verholpen. Dat liet een woordvoerder van de Britse luchtvaartmaatschappij weten aan het einde van de middag.

Vooral passagiers op korte vluchten werden door de problemen getroffen. In totaal vielen negentig vluchten op Heathrow en Gatwick uit als gevolg van de computerproblemen. Nog eens tweehonderd andere vluchten, ook op London City, vertrokken met vertraging.

De luchtvaartmaatschappij, onderdeel van moederbedrijf IAG, moest overschakelen naar noodvoorzieningen om de overgebleven vluchten door te kunnen laten gaan. Gedupeerde passagiers krijgen hun geld terug of worden kosteloos omgeboekt.

British Airways heeft een moeizaam zomerseizoen tot nu toe. Eerder zorgden bagageproblemen en een andere storing al voor problemen. Daarnaast dreigen piloten voor het eerst in decennia het werk neer te leggen vanwege een loonconflict.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Air France-KLM 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Air France-KLM

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links