Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Debiteur Roodmicrotec gaat in beroep

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 08:35 | Views: 2.234

RoodMicrotec 18 sep

0,14 +0,00 (+1,45%)

ZWOLLE (AFN) - Toeleverancier aan de chipindustrie RoodMicrotec kan een zakelijk geschil met een debiteur nog niet achter zich laten. Deze partij gaat in beroep tegen een recent vonnis van de rechter, zo gaf Rood aan in een verklaring.

Eerder stelde het bedrijf dat het de debiteur waarmee het in de clinch lag slechts 5225 euro aan schade hoeft te vergoeden. Dit terwijl in verband met de claim in 2018 een voorziening van 130.000 euro in de boeken was opgenomen. Het geschil ging over het al dan niet nakomen van afspraken. De debiteur beriep zich op verrekening wegens schadevergoeding. Daar was RoodMicrotec het niet mee eens.

RoodMicrotec stelde eerder dat door het vonnis de voorziening zou vrijvallen. Onduidelijk is of dat zo blijft, het bedrijf was niet direct bereikbaar voor een reactie.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RoodMicrotec 53% zegt verkopen 15 stemmen

Gerelateerd

RoodMicrotec

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare