Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Holland Colours ook niet immuun voor coronacrisis

Gepubliceerd op 7 april 2020 18:29 | Views: 1.220

Holland Colours 15:52

99,00 +0,50 (+0,51%)

APELDOORN (AFN) - Pigmentproducent Holland Colours is niet immuun voor de coronacrisis. Het bedrijf zegt in een verklaring mindere prestaties te verwachten bij zijn bouw- en constructiedivisie. Ook bij Coatings wordt een daling verwacht.

Holland Colours geeft aan onder meer afhankelijk te zijn van leveringen. Dan gaat het niet alleen om grondstoffen maar ook om logistiek en transport. Om de impact het hoofd te bieden voert het bedrijf naar eigen zeggen per direct een stringent beleid wat betreft uitgaven in. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen er aanvullende maatregelen worden genomen. Die kunnen per dochteronderneming verschillen.

Ook kijkt Holland Colours nog eens goed naar de uitvoering van de eerder ingezette strategie. Langetermijndoelen blijven volgens het bedrijf overeind, maar door de doelen voor dit jaar gaat een streep. Het bedrijf benadrukt dat het financieel gezond is met een sterke balans, geen uitstaande leningen en uitgebreide kredietfaciliteiten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Holland Colours 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Holland Colours

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare