Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'China en VS boeken progressie'

Gepubliceerd op 7 april 2019 13:20 | Views: 4.764 | Onderwerpen: China, Verenigde Staten

PEKING (AFN/BLOOMBERG) - De onderhandelingen tussen China en de Verenigde Staten over een handelsdeal vorderen gestaag. Volgens het Chinese persbureau Xinhua zijn er zeker nog een aantal issues waarover onderhandeld moet worden, maar zit er nog altijd schot in de zaak.

Afgevaardigden van de economische grootmachten proberen al tijden tot een vergelijk te komen. Afgelopen week was een Chinese delegatie te gast in het Witte Huis. De week daarvoor was Peking het toneel van onderhandelingen. Waar en hoe de komende tijd gesproken wordt, werd door de Chinezen niet gemeld. De Amerikanen zeiden dat deze week in ieder geval met Peking zal worden gebeld.

In Washington werd afgelopen week onder meer gesproken over het exporteren van technologie en de bescherming van intellectuele eigendommen. De zaken die nog op tafel liggen, zijn allemaal ,,harde noten om te kraken", zo werd gemeld. Volgens de VS moet een akkoord over vier tot zes weken mogelijk zijn.

Gerelateerd

China

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare