Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Angst over Air France-KLM overdreven'

Gepubliceerd op 7 mrt 2019 om 09:20 | Views: 2.464 | Onderwerpen: luchtvaart

Air France-KLM 17:35

10,24 -0,03 (-0,29%)

AMSTERDAM (AFN) - Angsten over de financiële prestaties van Air France-KLM zijn overdreven. Dat zeggen analisten van Berenberg. Volgens hun is het luchtvaartconcern meer dan enige andere Europese maatschappij in staat om zichzelf te helpen en verbeteringen te laten zien. Inspanningen om de kosten terug te dringen worden daarbij ,,steeds gedetailleerder en geloofwaardiger''.

,,Ongeacht het lawaai rond het eigenaarschap, denken we dat er nu een duidelijker pad is naar marge-uitbreiding'', stellen de marktvorsers. Ze wijzen erop dat Air France-KLM de afgelopen tijd belangrijkste loonovereenkomsten heeft gesloten. Bij dochter Transavia zouden bijvoorbeeld kansen liggen. Ook kan de verbetering van de arbeidsproductiviteit versneld worden en mag de prioriteit over de gehele linie meer naar de marge dan naar groei.

Berenberg hanteert een koopadvies voor het aandeel, dat donderdag in de vroege handel 0,4 procent lager noteerde op 10,76 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Air France-KLM 56% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

luchtvaart

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Air France-KLM

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links