Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Philips koopt onderdeel Carestream Health

Gepubliceerd op 7 maart 2019 08:39 | Views: 2.143

Philips Koninklijke 02 jun

40,90 -0,02 (-0,04%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips neemt de gezondheidsinformatietak van Carestream Health over. Daarmee breidt het zorgtechnologieconcern zijn portfolio op het vlak van radiologie-informatica uit. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht. Philips verwacht de transactie in de tweede helft van dit jaar af te ronden.

Carestream Health is een Amerikaanse leverancier van medische beeldvorming en IT-oplossingen voor onder meer ziekenhuizen. Het op de cloud gebaseerde beeldvormingsplatform van het bedrijf moet het aanbod van Philips verbeteren voor bijvoorbeeld databeheer, workflowverbetering en geavanceerde visualisatie en analyse. De betreffende activiteiten van Carestream Health zijn gevestigd in Latijns-Amerika, Europa en Azië.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Philips Koninklijke 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Philips Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare