Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beter Bed sluit deals over distributiecentra

Gepubliceerd op 6 december 2019 15:25 | Views: 2.853

Beter Bed 29 mei

1,54 -0,03 (-1,66%)

UDEN (AFN) - Beddenverkoper Beter Bed verkoopt twee distributiecentra, in Hoogeveen en Nieuw-Vennep, voor een totaalbedrag van 5,1 miljoen. Die vestigingen worden vervolgens gehuurd van de nieuwe eigenaar, maakt het bedrijf bekend zonder die partij bij naam te noemen. Met de twee deals wil Beter Bed zijn schuldpositie verbeteren.

Beter Bed behaalt een boekwinst van 1,6 miljoen euro na belastingen met de transactie. De opbrengst wordt gebruikt om leningen af te lossen. De onderneming sloot onlangs een vergelijkbare deal rond zijn distributiecentrum in Uden.

Beter Bed is hard bezig om de financiële positie te verbeteren. Dat was nodig na problemen bij de voormalige Duitse dochteronderneming Matratzen Concord. De verkoop van die keten werd onlangs afgerond.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 80% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare