Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Filipijns project voor baggeraar Boskalis

Gepubliceerd op 6 december 2019 09:00 | Views: 2.657

Boskalis 17:35

16,08 +0,62 (+4,01%)

HAL Trust 17:35

115,40 +5,60 (+5,10%)

PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis gaat in de Filipijnen meewerken aan de aanleg van drie kunstmatige eilanden. Het bedrijf heeft daarvoor een opdracht ter waarde van 325 miljoen euro voorlopig gegund gekregen door vastgoedontwikkelaar SM Prime Holdings.

Boskalis gaat zich bij het project bezighouden met het ontwerp en bouwwerkzaamheden in de baai van Manilla. Voor de landaanwinningsactiviteiten zet Boskalis meerdere sleephopperzuigers in. De voorbereidende werkzaamheden beginnen in het eerste kwartaal van 2020, verwacht de onderneming.

Boskalis werkt voor het Filipijnse project samen met het Chinese CHEC. De totale contractwaarde is ongeveer 650 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 83% zegt kopen 6 stemmen
HAL Trust 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare