Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Aperam presteerde beter dan verwacht'

Gepubliceerd op 6 november 2019 08:42 | Views: 3.299

Aperam 25 sep

22,72 -0,30 (-1,30%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het operationele resultaat van Aperam was beter dan voorzien. Ook per ton geleverd staal zette Aperam een hoger operationeel resultaat in de boeken, merken analisten van Morgan Stanley op.

De vrije kasstroom viel eveneens hoger uit dan verwacht en die werd door Aperam aangewend om de schuldenlast te verlagen. Daarmee ligt het roestvrijstaalbedrijf voor op schema en Aperam gaf al aan in het vierde kwartaal meer schulden af te willen lossen. Morgan Stanley heeft een equalweight-advies voor het bedrijf.

Analisten van Jefferies wijzen op de betere resultaten die de Braziliaanse tak van Aperam in de boeken zette. De verwachting van een iets hoger operationeel resultaat komt overeen met de consensus van analisten. Jefferies heeft een buy-advies voor Aperam.

Solide

Bij ING zijn analisten van oordeel dat Aperam een "solide" kwartaal heeft laten zien te midden van moeilijke marktomstandigheden. De prognose blijft gezien de situatie op de markt nog wel voorzichtig, merken de marktvorsers op. ING handhaaft zijn hold-advies voor het aandeel, met een koersdoel van 25 euro.

Analisten van JPMorgan lieten weten het aandeel Aperam te prefereren boven branchegenoot Outokumpu. Laatstgenoemde kreeg een afwaardering voor zijn kiezen. Aperam stond woensdag omstreeks 10.10 uur 7,6 procent hoger op 26,43 euro. Daarmee was het fonds met afstand de sterkste stijger in de MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aperam 88% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Aperam

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
 1. Lamacun 6 november 2019 09:59
  AMG kwartaal op kwartaal een stijging van het resultaat.
  Shorters (17,9%) die graag uit AMG willen stappen; vooral nu er een samenwerkingsverband is met Shell.
  Aankoop van eigen aandelen.

  Alles samen gaat de koopdruk op AMG nog komen. Koersdoel: €34,50.


  Aperam heeft een goede balanspositie.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare