Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Leroy denkt niet aan fusie Proximus en KPN

Gepubliceerd op 6 sep 2019 om 07:41 | Views: 2.904

KPN 11:10

2,93 +0,00 (+0,14%)

BRUSSEL (AFN) - De aankomende KPN-topvrouw Dominique Leroy ziet een fusie tussen de Nederlandse telecomprovider en haar huidige werkgever Proximus niet direct zitten. Dat zegt ze in een interview met de Franstalige Belgische krant L'Echo. "Er zijn niet veel synergieën. Telecombedrijven zijn momenteel bezig met het moderniseren van hun netwerken."

Enkele jaren geleden waren er toenaderingen tussen het Belgische Proximus en KPN, weet Leroy. "Maar de strategie van KPN is nu duidelijk op Nederland gericht." Het aanpassen van hun mobiele netwerken voor 5G en het vervangen van kopernetwerken voor glasvezel vragen veel geld, maar een internationale fusie helpt daarbij niet om kosten te besparen. "Weinig telecomaanbieders kijken daarom op dit moment naar internationale overnames."

Voordat er wellicht weer naar buitenlandse samenwerkingen gekeken wordt, zijn we jaren verder, denkt Leroy. "Als de netwerken ontwikkeld zijn en men praat over de ontwikkeling van nieuwe diensten, nieuwe platformen, dan is het wellicht weer zinvol."

Leroy laat verder weten dat het aanbod van KPN om daar topvrouw te komen op het juiste moment kwam. Haar twee kinderen zijn volwassen en ze wilde altijd al eens in het buitenland werken. "Ik ga niet weg vanwege meningsverschillen." Leroy benadrukt ook de kansen die ze kreeg bij Proximus. Wel is ze duidelijk wat het Belgische bedrijf had kunnen doen om haar te behouden nadat KPN zich bij haar had gemeld: "Niets."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
KPN 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
suske wiet
0
Nog maar eens een stoelendans bij KPN
Een echte schande en maar poen scheppen .
Hoelang blijft ze daar ?

Dr Joep
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links