Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Leroy gaat er bij KPN in loon op vooruit

Gepubliceerd op 6 sep 2019 om 07:02 | Views: 3.673

KPN 15:56

2,92 -0,03 (-0,95%)

BRUSSEL (AFN/BELGA) - Dominique Leroy zal bij KPN een basissalaris van 935.000 euro krijgen, aangevuld met bonussen. Dat is duidelijk meer dan de 523.000 euro die ze vorig jaar bij het Belgische Proximus kreeg als basisloon.

Leroy verlaat België zonder vertrekvergoeding. Met bonussen erbij kwam ze vorig jaar aan 940.546 euro bij Proximus. Dat is relatief gezien weinig ten opzichte van andere telecombedrijven, maar komt onder meer omdat de Belgische regering als hoofdaandeelhouder een loonplafond instelde bij het concern.

Maximo Ibarra, de voorganger van Leroy bij KPN, verdiende vorig jaar inclusief bonus bijna 1,5 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
KPN 56% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
dasokwat
0
Ze zal hier wel een gender premie ontvangen,
ik ben benieuwd waarop de koers over een jaar staat
het zwaard
0
Wilbar; Eigenlijk verdiende ze "maar 523.000 €" de rest uit bonussen .Een peulschil i.v.g met haar voorganger. Het is'n competente vrouw met veel ervaring die ongetwijfeld een meerwaarde kan betekenen voor KPN. Vermits haar contract bij Proximus (hoofdaandeelhouder de Belgische Staat) te einde liep en België nog steeds geen regering, heeft ze eieren voor haar geld gekozen. Wie kan haar dit kwalijk nemen.

Wilbar
0
@het zwaard
Ik ben het met u eens dat ze een prima bestuursCV heeft. Dat pleit zeker in haar voordeel. Het is heel makkelijk om iemand af te kraken en dan ook nog omdat het een vrouw is. Ik hoop voor haar, voor het bedrijf en voor de aandeelhouders dat ze gaat bewijzen dat de kwaliteit van haar kunnen er toe doet en dat gender er niets toe hoeft te doen.
Ik sta er verder neutraal in maar men is vast niet over 1 nacht ijs gegaan om haar voor te dragen.
Terechter
0
Wat een idiote commissarissen bij KPN. Eerst blunderen ze bij Ibarra door deze man miljoenen toe te schuiven, nu blijkt hij vroegtijdig op te stappen en heeft hij niet eens kunnen bereiken dat de omzetdaling bij KPN werd gestopt. Opnieuw wordt er nu iemand benoemd (bij KPN werken volgens de commissarissen klaarblijkelijk verder geen capabele mensen die door kunnen schuiven naar de top) die we ook maar meteen een abnormaal salaris geven en daar bovenop nog bonussen. Maar ja, het is makkelijk uitdelen, de aandeelhouders en klanten betalen wel.
Charlemagne
2
Bonussen zijn complete flauwekul. Van iemand met zo'n salaris mag je toch verwachten dat ze op competente wijze haar werk doet, als je dan ineens harder gaat lopen om een bonus te verdienen, doe je iets faliekant fout. Een bonus is een elitaire manier om geld van aandeelhouders her te verdelen over een paar geprivilegieerden. Zie Van Beurden Shell 20 miljoen per jaar door o.a. bonussen, voor tja wat? De prestaties zijn zeer matig.....
simidoc
0
Leroy ontvlucht de Belgische politieke idioten die zich altijd bemoeien met de interne keuken van proximus,en staan te schooien voor alsmaar hogere dividenden om zelf hun zakken te kunnen blijven vullen.Als je in een stro..land als België zes regeringen moet onderhouden zou je voor minder weg vluchten.
Charlemagne
0
het zwaard : haha, de beste stuurlui.... ik wil het best doen hoor, voor 19 miljoen..
het zwaard
0
Charlemagne: 19 miljoen ? En met die beste stuurlui wou ik bedoelen ,dat zij die aan de zijlijn staan het altijd beter weten dan die op het veld staan.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links