Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Flinke omzetgroei voor RoodMicrotec

Flinke omzetgroei voor RoodMicrotec

ZWOLLE (AFN) - Roodmicrotec heeft de omzet in de eerste helft van het jaar flink zien groeien. Dat meldde de chipdienstverlener donderdag.

Rood zette voor ruim 5,8 miljoen euro aan opbrengsten in de boeken. Dat is 19 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het bedrijf schreef de groei toe aan ,,een uitstekende ordersituatie en een aanhoudende hoge book-to-bill ratio van ruim boven de 1''. Vooral de divisies Supply Chain Management (SCM) en Test Engineering lieten hoge groeicijfers zien, merkte Rood op.

Wat betreft markten deed RoodMicrotec het vooral goed in Automotive met een groeicijfer van 35 procent, en 15 procent groei in de sector Industrial.

Rood denkt dat de omzet over de komende paar jaar ,,substantieel'' zal toenemen. Voor 2017 wordt een toename van de omzet en een verbetering van de resultaten ten opzichte van 2016 voorzien.

Lees over dit aandeel ook

  1. 20 nov RoodMicrotec per 18 december van de beurs
  2. 13 nov Na-aanmelding brengt Microtest boven 95 procent RoodMicrotec

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RoodMicrotec

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. down 6 juli 2017 09:44
    Er wordt hierop weinig gereageerd als normaal,,,, Maar dit zal wel aan het bedrijf rood m. liggen dat jarenlang heeft gesukkeld om de omzet op peil te krijgen Deze omzet stijging na dit goed bericht gaat aan beleggers voorbij die met andere zaken bezig zijn.. Bovendien is het vertrouwen nog geheel doorgedrongen tot de twijfelende belegger die vaak op de koffie komt of te laat is als deze deelneemt in R.M.
  2. Henri Nostradamus 6 juli 2017 10:27
    19% groei is nou niet echt veel voor een tech bedrijf. Ik begrijp dat ze blij zijn bij Rood dat het eindelijk de goede kant op gaat. Om zo euforisch te doen moet je toch echt wel naar een groei boven de 40%. Maar mogelijk is dat in de maak. Ze zijn in ieder geval goed bezig met al die langlopende orders. Maakt het bedrijf stabieler en voorspelbaarder. Daar houden beleggers van. Chart technisch kan bij de doorbraak van 34 cent het aandeel stijgen tot net onder de 60 cent.Kon wel eens snel gaan, na zo'n lange tijd van stagnatie.
    HN
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links