Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wereldhave vindt huurder voor voormalig Hudson's Bay-pand

Gepubliceerd op 6 mei 2020 19:07 | Views: 4.712

Wereldhave 19 okt

7,99 +0,28 (+3,56%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedverhuurder Wereldhave heeft een nieuwe huurder gevonden voor het Tilburgse winkelpand dat eerder aan warenhuisketen Hudson's Bay werd verhuurd. De KOOPman, een nieuwe modeketen van The Sting Companies, neemt zijn intrek in het pand.

Hudson's Bay blies vorig jaar de aftocht in Nederland na hier slechts enkele jaren actief te zijn geweest. Dit leidde onder andere tot de leegstand van een ruim 13.000 vierkante meter tellend pand in hartje Tilburg. De KOOPman huurt de winkelruimte op tijdelijk basis met een minimale termijn van twaalf maanden. In juni verwacht de kledingwinkelketen er de deuren te openen.

De aankondiging komt te midden van de coronacrisis, die bij veel winkelketens voor financiële nood heeft gezorgd. Bestuurders van Wereldhave hebben om die malaise besloten hun basissalaris voor een periode van drie maanden met 15 procent te verlagen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave 69% zegt kopen 16 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Little Dagobert 7 mei 2020 11:01
    Goede zaak dat Wereldhave in deze tijd klanten weet te vinden en hopelijk weet te binden. Ook goed te zien dat de directie nu eindelijk begrijpt dat ze ook een steentje moeten bijdragen aan de kostenbesparing. Nu nog het hoofdkantoor van Wereldhave verplaatsen naar een van de eigen locaties en dat het management laat zien door inkoop van eigen aandelen dat ze vertrouwen hebben in het bedrijf waar ze leiding aan geven. Dan laat je zien dat je die tent kunt 'runnen' ook in moeilijke tijden!
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare