Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis krijgt opdracht van Rijkswaterstaat

Gepubliceerd op 6 mei 2020 08:08 | Views: 1.987

Arcadis 15:17

16,59 +0,13 (+0,79%)

AMERSFOORT (AFN) - Arcadis heeft in een samenwerkingsverband een opdracht gekregen van Rijkswaterstaat. Het advies- en ingenieursbureau werkt samen met Antea Group, Bureau Waardenburg en HKV Lijn in Water de komende vier jaar aan plannen voor verbetering van de ecologische waterkwaliteit van verschillende rivieren.

Het gaat daarbij om de rivieren Waal, IJssel en Nederrijn/Lek in de planstudie Kaderrichtlijn Water Oost-Nederland. De order voor de planfase heeft een omvang van ongeveer 20 miljoen euro, met na vier jaar een optie tot verlenging met één jaar.

Het werk omvat onder meer het plannen van geulen, natuurvriendelijke oevers, uiterwaardverlagingen en het aanpassen van beekmondingen. Ook zullen de organisaties bijvoorbeeld de ontwerpen, de organisatie van de juiste vergunningen en het schrijven van de aanbestedingen op zich nemen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 67% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare