Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten voor Heijmans'

Gepubliceerd op 5 november 2020 11:02 | Views: 2.699

Heijmans 27 jan

10,20 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Bouwbedrijf Heijmans is met een sterke set resultaten gekomen. Dat concluderen kenners van ING. Ze wijzen in het bijzonder op de verhoging van de verwachtingen.

Heijmans zei rekening te houden met een groei van het onderliggende bedrijfsresultaat van 5 tot 10 procent. Dit resultaat was vorig jaar 54 miljoen euro, waarmee nu mag worden gerekend op een resultaat van om en nabij de 58 miljoen euro. Daarmee zou het resultaat 14 procent hoger zijn dan de gemiddelde verwachting van een consensus van persbureau Bloomberg.

Dat Heijmans melding maakt van een sterke kaspositie komt voor ING niet als een verrassing. De kenners wijzen erop dat deze al bij het slot van het tweede kwartaal gezond was.

Verder maakte Heijmans melding van de verkoop van zijn belangen in een viertal PFI-projecten. Dat lever Heijmans naar verwachting 7 miljoen euro op. Volgens ING zal dat de balans van het bedrijf verder versterken.

ING hanteert een koopadvies op Heijmans met een koersdoel van 8,50 euro. Het aandeel van de bouwer noteerde donderdag omstreeks 10.55 uur 4,6 procent hoger op 8,21 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare