Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Zorgen over balans BAM blijven bestaan'

Gepubliceerd op 5 november 2020 10:10 | Views: 6.561

BAM 25 jan

1,61 -0,06 (-3,59%)

AMSTERDAM (AFN) - Bouwer BAM is met solide resultaten over het derde kwartaal naar buiten gekomen. Evengoed wist het bedrijf de zorgen die bestaan over de balans niet weg te nemen. Dat concluderen kenners van ING in een reactie op de kwartaalupdate.

Qua operationeel resultaat presteerde BAM met een plus van 51,7 miljoen euro veel beter dan de 26,5 miljoen euro waar door ING op werd gerekend. Ondanks de verbeterde prestaties bij onder meer Infra in Nederland en de vastgoedtak in Duitsland, is er volgens ING meer nodig om te spreken van structureel herstel.

"Een zwaluw, maakt nog geen zomer", aldus ING. Ze wijzen daarbij ook op de problemen van de afgelopen jaren bij de bouwer. Die zijn niet zomaar in een klap opgelost.

ING hield al rekening met een positieve koersreactie als gevolg van de cijfers. Maar de bank blijft voorzichtig en houdt daarom vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 1,30 euro. Het aandeel BAM noteerde donderdag na ruim een uur handelen 5,1 procent hoger op 1,25 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 84% zegt kopen 37 stemmen

Gerelateerd

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 marcel13 5 november 2020 14:49
  BAM Infra verwerft omvangrijke opdracht rijkswegenonderhoud Oost-Nederland
  5 november 2020 14:10 - BAM Infra bv

  Bunnik, 5 november 2020 – Rijkswaterstaat Oost-Nederland heeft BAM Infra Nederland opdracht verleend voor het Integraal Groot Onderhoud (IGO) aan rijkswegen in Oost-Nederland. Het betreft zeven rijkswegen verdeeld over twee percelen (west en oost) met een gezamenlijke contractwaarde van circa € 45 miljoen.

  www.bam.com/nl/pers/persberichten/202...
 2. forum rang 4 marcel13 20 november 2020 13:29
  Cobouw Hoog opgelopen ruzie BAM over Iers ziekenhuis

  BAM is in aanvaring gekomen met de opdrachtgever van een kinderziekenhuis in Ierland. Het bouwconcern zou zeshonderd meerwerkclaims hebben neergelegd voor een totaalbedrag van 200 miljoen euro.

  De opdrachtgever voor het National Children’s Hospital in Dublin weigert te betalen, blijkt uit berichtgeving van The Irish Times. Overwogen is zelfs het contract met BAM te beëindigen.

  www.cobouw.nl/marktontwikkeling/nieuw...
15 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare