Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Geen groot nieuws asfaltplan BAM en Heijmans'

Gepubliceerd op 5 nov 2019 om 09:38 | Views: 2.533

BAM 11 dec

2,74 +0,07 (+2,47%)

Heijmans 11 dec

7,47 +0,15 (+2,05%)

AMSTERDAM (AFN) - De update van bouwers BAM en Heijmans over hun geplande samenvoeging van asfaltactiviteiten is geen groot nieuws. Het betekent vooral dat toezichthouder ACM meer tijd nodig heeft om de gevolgen in te schatten, zo meldt een analist van KBC Securities.

BAM en Heijmans mogen hun asfaltcentrales nog niet bundelen. Volgens de ACM is meer onderzoek nodig naar het samenvoegen van de asfaltactiviteiten. KBC wijst erop dat het onderzoek zich toespitst op twee van de tien betrokken asfaltfabrieken. "Het lijkt erop dat het proces zich in de goede richting ontwikkelt."

KBC handhaaft zijn adviezen voor BAM (hold) en Heijmans (accumulate) met koersdoelen van respectievelijk 3,75 euro en 9,50 euro. BAM stond omstreeks 09.25 uur 1,5 procent hoger op 2,43 euro en Heijmans won 0,3 procent tot 7,50 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
BAM 75% zegt kopen 8 stemmen
Heijmans 83% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Heijmans

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links