Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gemengd beeld op beurzen Azië

Gemengd beeld op beurzen Azië

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurzen in het Verre Oosten lieten dinsdag een gemengd beeld zien. Beleggers bleven terughoudend door de aanhoudende geopolitieke spanningen rond Noord-Korea. Een positief cijfer over de Chinese dienstensector, die in augustus een verdere groei liet zien, bood enige steun aan de handel.

In Tokio eindigde de toonaangevende Nikkei 0,6 procent in de min op 19.385,81 punten. Zwaargewicht Fast Retailing zakte 0,7 procent. De eigenaar van kledingketen Uniqlo kwam met tegenvallende verkoopcijfers over de maandag augustus. Computerspelletjesmaker Nintendo leverde 2,4 procent in. Volgens handelaren namen beleggers wat winst na de recente sterke koersstijging.

In Hongkong stond de Hang Seng-index tussentijds een fractie hoger en de beurs in Shanghai won 0,1 procent. Uit cijfers van onderzoeksbureau Caixin bleek dat de bedrijvigheid in de Chinese dienstensector in augustus is toegenomen.

De All Ordinaries in Sydney sloot licht hoger na het besluit van de Australische centrale bank om de rente onveranderd te laten. De Zuid-Koreaanse Kospi verloor 0,2 procent.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. down 5 september 2017 09:42
    Die Jappen doen het in hun broek nu N.Korea een bom ontwikkelt die hen het eerst kan raken maar wat hebben zij Op P. H, ook weer gedaan!?? Toen vormden zij ook een bedreiging,voor de wereldvrede Zodat de Usa hen plat gooide en vele onschuldige Japanners het leven lieten vanwege een paar heersers die hun verstand op nul hadden gezet. N. Korea weet dat maar al te goed en zal blijven provoseren tegen Japan en de States....... Totdat????
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links