Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten van Ahold Delhaize'

Gepubliceerd op 5 augustus 2020 09:02 | Views: 3.125 | Onderwerpen: levensmiddelen

Ahold Delhaize 10:18

25,14 -0,06 (-0,24%)

AMSTERDAM (AFN) - Ahold Delhaize realiseerde sterke resultaten in de eerste helft van het jaar. Dat constateren kenners van Morgan Stanley, die daarbij opmerken dat het supermarktconcern zijn prognoses voor het hele jaar niet geheel onverwacht heeft opgevoerd.

De omzet en de onderliggende operationele winst van Ahold Delhaize kwamen volgens de kenners hoger uit dan in doorsnee werd verwacht. Morgan Stanley hanteert een equalweight-advies op het aandeel. Marktvorsers van Jefferies (buy) wijzen op de opmerkelijk sterke prestaties van Ahold Delhaize in de Verenigde Staten.

KBC Securities spreekt van "verbijsterende" tweedekwartaalcijfers. "Extreem solide", aldus de marktvorsers die een buy-advies op het fonds noteren. Ze verhoogden hun koersdoel in reactie op het handelsbericht van 26 euro naar 28,50 euro. Bij ING bleef het koersdoel gehandhaafd op 22 euro, met eveneens een buy-advies. De analisten van de bank zijn niettemin "positief" over de "excellente cijfers" van het moederbedrijf van Albert Heijn en bol.com.

Ahold Delhaize was woensdag in de ochtendhandel op Beursplein 5 de lijstaanvoerder van de AEX. Rond 09.55 uur noteerde het aandeel een plus van 4,8 procent op 26,20 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize 83% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare