Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei voor RoodMicrotec

Gepubliceerd op 5 juli 2018 08:29 | Views: 3.682

RoodMicrotec 12:15

0,18 +0,00 (+2,53%)

ZWOLLE (AFN) - RoodMicrotec heeft de omzet in het eerste halfjaar van dit jaar fors opgevoerd. Volgens de toeleverancier aan de chipindustrie is de omzet in zeven jaar niet zo hoog geweest in de eerste zes maanden. Cijfers over de winst gaf het Zwolse bedrijf niet. De orderportefeuille blijft volgens Rood ,,onverminderd sterk''.

De totale omzet van Rood in de eerste zes maanden bedroeg 6,8 miljoen euro, een stijging van 17 procent ten opzichte van een jaar eerder. De afdeling Test Operations, waar Test Engineering bij werd gevoegd, vergrootte zijn omzet zelfs met meer dan de helft. Supply Chain Management had ruim een kwart hogere opbrengsten, terwijl Qualification & Failure Analysis minder omzet had. Volgens topman Martin Sallenhag is dat een cyclische afname.

RoodMicrotec verwacht dat de omzet de komende jaren door blijft groeien. In 2020 moet de omzet op circa 18 miljoen euro uitkomen. Het bedrijf denkt daarbij elk jaar winst te kunnen boeken.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RoodMicrotec 67% zegt kopen 18 stemmen

Gerelateerd

RoodMicrotec

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
 1. wieweet 5 juli 2018 12:20
  quote:

  E- schreef op 5 juli 2018 09:11:


  Zoals verwacht, roodmicro is veel te onder gewaardeerd, blijkt ook maar weer uit de praktijk, blij dat ik ze heb. En volgens mij geld dat voor meer van dergelijke bedrijven (accyss bv).


  Uit welk praktijk blijkt dat ze zijn onder gewaardeerd???? Praktijk blijkt dat ze zelfs zwaar zijn Over gewaardeerd!!! Een KW kan er nog niet worden op losgelaten omdat ze niet "vooralsnog" winst kunnen maken.


  vrgr
 2. EK-sight-ing-trader 18 juli 2018 11:36
  Nou dat blijkt uit het volgende:

  Ik heb eens even gekeken naar de advizen van "professionele" adviseurs. de afgelopen jaren '15 - heden alleen maar verkoop adviezen met een koers doel van 0.20

  ONDANKS dat is het aandeel in al die jaren gewoon door gestegen... to ca 0.30-0.35

  Dat geeft toch echt serieus te denken aangaande de adviezen van de adviseurs...

  Dat je er als adviseur er een keer naast zit ok tata.... maar jaar in jaar uit ????? 3 jaar op een rij ?????

  Ook als adviseur moet je jezelf dan eens achter de oren krabben dunkt me zo....


  naast het feit dat ze toch groeiende zijn in hun omzet en winsten.... kijk maar naar de fundamentele analyses.


  Ze hebben nog maar een erg klein verliesje van nog geen 4 ton op de teller staan en verwachten toch een nog verdere groei.

  En ook de technische analyses zien er goed uit.

  dus nee al met al in mijn beleving (en uiteraard kan ik het mis hebben) ziet het er toch goed uit, beter dan dat geruchten doen vermoeden.

  Uiteraard blijft het altijd uitkijken met aandelen.
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare