Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Overwegend verliezen op beurzen Azië

Overwegend verliezen op beurzen Azië

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurzen in het Verre Oosten lieten maandag overwegend verliezen zien, waarbij de koersuitslagen beperkt bleven. Beleggers verwerkten het tegenvallende Amerikaanse banenrapport van afgelopen vrijdag en de aanslagen in Londen afgelopen weekend.

De Nikkei-index in Tokio sloot een fractie lager op 20.170,82 punten. De stemming werd gesteund door een positief cijfer over de Japanse dienstensector.

Toyota verloor 2 procent. De Japanse autofabrikant kondigde afgelopen weekend aan zijn aandelen in Tesla te hebben verkocht na de beëindiging van een samenwerking voor de ontwikkeling van elektrische voertuigen. De andere Japanse automakers eindigden ook overwegend in de min door een waardestijging van de Japanse yen.

De Hang Seng in Hongkong stond tussentijds 0,3 procent in het rood. De Kospi in Seoul daalde 0,1 procent, de All Ordinaries in Sydney 0,5 procent. De aandelenbeurs in Shanghai leverde eveneens 0,5 procent in, ondanks een verdere groei van de Chinese dienstensector in mei.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links