Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Eneco Tour wordt BinckBank Tour

AMSTERDAM (AFN) - Wielerevenement Eneco Tour gaat verder als de BinckBank Tour. De onlinebroker maakte woensdag bekend zich de komende vijf jaar als hoofdsponsor aan de enige meerdaagse UCI WorldTour wielerwedstrijd in Nederland en België te hebben verbonden.

,,Sponsoring is een interessante manier om het merk op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen", zei bestuursvoorzitter Vincent Germyns van BinckBank. ,,Zeker nu wij met onze vereenvoudigde diensten een groter publiek willen aanspreken." BinckBank maakte geen financiële details over de sponsorovereenkomst bekend.

De etappewedstrijd vindt dit jaar begin augustus plaats. De ploegenpresentatie is op 6 augustus in Breda. Een week later wordt de etappekoers in het Belgische Geraardsbergen afgesloten. De editie van 2017 heeft verder aankomsten in Venray, Leidschendam, Ardooie, Lanaken, Sittard-Geleen en Houffalize.

Uitbouwen

De wielerronde is volgens BinckBank in twaalf jaar uitgegroeid tot een van de grootste terugkerende sportevenementen in België en Nederland. De organisatie is in handen van sportmarketingbureau Golazo sports, dat onder andere ook verantwoordelijk is voor de marathon van Rotterdam.

,,Met BinckBank hebben we nu een partner die de continuïteit verzekert en waarmee we de wedstrijd nog verder kunnen uitbouwen", aldus Bob Verbeeck van Golazo. Behalve als hoofdsponsor en naamgever wil BinckBank de wielerronde de komende jaren met nieuwe initiatieven en evenementen nog aantrekkelijker maken voor wielerfans en publiek.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links