Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Redelijke resultaten TKH Group'

Gepubliceerd op 5 maart 2020 10:01 | Views: 3.431

TKH 25 jan

39,58 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De cijfers over 2019 van TKH Group waren redelijk, concluderen kenners bij KBC Securities. Wel wijzen ze naar verwachte uitdagingen bij de industriële divisie.

Het bedrijfsresultaat (ebit) en de winst van het technologiebedrijf kwamen in lijn uit met de marktverwachtingen, aldus de analisten. De omzet viel lager uit dan verwacht, grotendeels vanwege een teleurstelling bij de bouwtak. Het advies bij KBC blijft staan op buy met een koersdoel van 62 euro.

Dit jaar denkt TKH sneller te kunnen groeien in zijn telecom- en bouwdivisies. Dat is niet het geval voor de industriële tak, waar het bedrijf zich op een lagere omzet en winst voorbereidt. Dat onderdeel kampt met de zwakke marktomstandigheden in de auto-industrie.

Opluchting

Marktvorsers bij ING bestempelen de winstcijfers als een opluchting, aangezien in de markt juist voor een slechtere prestatie werd gevreesd. Verder vinden de analisten de vooruitzichten voorzichtig, wat niet al te positief is. ING houdt vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 41 euro.

Het aandeel TKH stond donderdag omstreeks 09.40 uur 0,2 procent lager op 40,10 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TKH 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare