Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Air France-KLM bevestigt: geen belang Virgin

Gepubliceerd op 4 dec 2019 om 09:43 | Views: 1.126 | Onderwerpen: luchtvaart

Air France-KLM 24 jan

8,94 -0,05 (-0,51%)

ROISSY (AFN) - Air France-KLM neemt geen belang in Virgin Atlantic. Dat bevestigde de luchtvaartmaatschappij woensdag, nadat Virgin-baas Richard Brandson het al in een blog liet weten.

"Het is niet langer nodig dat Air France-KLM een belang neemt in Virgin Atlantic", schrijft de Nederlands-Franse luchtvaartmaatschappij in een verklaring. De verregaande samenwerking tussen Air France-KLM, Delta en Virgin gaat nog wel gewoon door. Recent kregen de partijen groen licht voor de deal van autoriteiten. Air France-KLM en Virgin zijn nog aan het onderhandelen hoe ze de samenwerking vorm kunnen geven in de nieuw ontstane situatie.

Air France-KLM kondigde in 2017 aan een fors belang, van 31 procent, te nemen in Virgin voor een bedrag van 220 miljoen pond. Daarmee zou het bedrijf de op een na grootste aandeelhouder worden in die maatschappij, na het Amerikaanse Delta Air Lines dat 49 procent in handen heeft. Branson schreef eerder dat hij destijds dacht dat een verkoop noodzakelijk was om met Virgin een kans te maken tegen grotere maatschappijen, maar dat hij met tegenzin de controle uit handen gaf.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Air France-KLM 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

luchtvaart

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Air France-KLM

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links